Projectsourcing

Expertise op maat om uw projecten tot een goed einde te brengen.
Passie : Ons uitgebreid netwerk van consultants en freelancers is een opbouwend verhaal van jaren netwerken en contacten onderhouden. Het is leuk om te volgen wie op welk project bezig is en voor welke termijn.
Betrokkenheid : Meetings met enerzijds onze klant en anderzijds onze consultants op welbepaalde momenten, garanderen een goede opvolging om de scope van het project te bewaken.
Partnership : We staan zeer dicht bij onze klant & consultants. Niet alleen in opvolging van hun huidig project, maar ook naar toekomstige projecten toe.

Werving & Selectie

Het invullen van een vacature bij een klant, hierbij tekent de professional een contract rechtstreeks bij de klant.
Passie : We hebben een "hart" voor recrutering, dit doen we al jaren met een enorme gedrevenheid. Een juiste match vinden tussen kandidaat & klant geeft een super goed gevoel.
Betrokkenheid : We staan schouder aan schouder met onze klant & kandidaat om de trajecten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Onze betrokkenheid gaat ver, van sollicitatietraining naar sollicitatiebegeleiding tot en met opvolging na 6 maanden tewerkstelling.
Partnership : Jobs in mind werkt samen met bedrijven die een partner zoeken om hun recrutering een extra dimensie te geven. Daar voelen we ons goed bij, we gaan dan ook ver in onze service om onze klanttevredenheid hoog te houden.

Kim Pleysier

Meer dan 20 jaar actief binnen HR Dienstverlening breed. Ik heb een sterk commercieel netwerk uitgebouwd, zowel internationale bedrijven als lokale KMO’s. Als ik de kans krijg om als partner een samenwerking uit te bouwen, komt mijn passie in "aanpak op maat" naar voor.

  e-mail versturen

Philippe Van Heuven

Meer dan 8 jaar actief binnen Recrutering van technisch hogere profielen. Mijn passie voor recrutering garandeert een diepte-interview met oog voor uw persoonlijkheid en uw unieke kwaliteiten. In deze 8j heb ik een sterk netwerk uitgebouwd van professionals, die waar nood is opnieuw contact opnemen voor hun volgende professionele stap.

  e-mail versturen