Projectsourcing en Werving & Selectie voor technische professionals

Jobs in mind is een Belgisch consultancy kantoor met focus naar technisch hoger opgeleide profielen binnen een brede scope naar de industrie toe : Engineering, Construction & Infra, Life Sciences, ... Wij zijn partner voor onze klanten in projectsourcing en werving & selectie.

bekijk onze vacatures

Meer dan recrutering

De flexibiliteit waar we steeds vaker over horen in het bedrijfsleven en de uitdagingen van een bewegende markt, maakt dat onze klanten behoefte hebben aan een partner om de expertise op maat in hun projecten in te kunnen zetten. Jobs in mind heeft een mooi netwerk van professionals uitgebouwd met een expertise om uw projecten van A tot Z op te volgen. Daarnaast hebben we ook professionals die een voorkeur hebben om uw team permanent te versterken, hiervoor kan u op onze dienstverlening werving en selectie rekenen.

Passie, betrokkenheid & partnership zijn 3 kernwaarden waar een klant en professional op mag rekenen. We doen onze job met een hart en staan schouder aan schouder om trajecten zo efficiƫnt mogelijk op te volgen. Door een hoge betrokkenheid geven we onze service een extra dimensie om de tevredenheid van klant en professional hoog te houden.

Laten we samen uw volgende uitdaging in kaart brengen !

Kim Pleysier, Bestuurder Jobs in Mind

meer over jobs in mind